Ouderenzorg

Wij zijn gespecialiseerd in mutaties in de ouderenzorg. In veel gevallen vindt er een mutatie plaats ten gevolge overlijden. In dat geval mag u rekenen op onze meelevende aanpak ten aanzien van de nabestaande(n) en rekening houdend met de termijn waarop het appartement moeten worden opgeleverd. Om nabestaanden te ontlasten bieden wij ontruimingen aan waarbij wij het appartement tevens opleverklaar maken._DSC5403

Wij zijn ervaren in het verhuizen van ouderen. Dezen krijgen bij ons de aandacht die past bij de beperkingen die mogelijk een rol spelen. Wij zorgen dat er betrouwbare en persoonlijke aandacht is voor de betrokkene(n) en passen onze dienstverlening hierop aan.

Onze samenwerking met MI (www.maatschappelijkeinboedel.nl), stelt ons in staat de inboedel van ouderen een goede bestemming te geven en biedt tevens ouderen de gelegenheid om tegen een bezorgtarief over inboedel te beschikken.

Graag maken wij vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen en ideeën te bespreken. Bij voorkeur doen wij dat bij u op locatie om direct een inschatting van het werk te kunnen maken. Wij sturen u daarna een offerte, waarop u uw besluit kunt nemen.

Harold Coldewijn 3

Bel ons!

Mutatiezaken.nl
Heemskerckstraat 25
6828 ZC Arnhem

Mutatiezaken.nl
Kamphuizerweg 3
6905 BN  ZEVENAAR

Telefoon: 0623518699
E-mail: info@mutatiezaken.nl