Voor Huurder/Bewoner

Verhuizen

Onzer ervaren verhuizers zullen zorgvuldig uw inboedel verhuizen. U krijgt van ons verhuisdozen in bruikleen om zelf te kunnen inpakken. U kunt er ook voor kiezen om dit aan ons over te laten. Wij beschikken over vervoer-, transport- en hulpmiddelen om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Met u bespreken wij graag welke restricties u stelt aan de verhuizing.

Desgewenst kunnen wij de nieuwe woning in overleg met u weer inrichten in de sfeer van de oude woning. Uw schilderijen en klok hangen dan weer aan de muur, uw plantjes staan weer in de vensterbanken, uw lampen hangen weer boven uw eettafel en uw televisie is weer aangesloten. Samen met u maken wij van te voren een plan en plattegrond, zodat u tijdens de verhuizing lekker een dagje op stap kunt gaan en aan het einde van de dag weer in uw nieuwe woning stapt.

Ontruimen

Als u niet wilt verhuizen maar uw woning, appartement of kamer snel ontruimd wil hebben, dan kunt u ook bij ons terecht. Met u maken wij afspraken over de bestemming van de goederen. Dit kan zijn dat we het ter beschikking stellen aan goede doelen bestemmingen, voor u bij familie of kennissen afleveren, of afvoeren naar gemeentelijke verzamelstations. Zie ook onze samenwerking met MI (www.maatschappelijke inboedel).

Opslag

Wanneer u uw inboedel “even moet parkeren” dan kunnen wij voor opslag zorgen. Mocht onze eigen opslag bezet zijn, dan overleggen wij met u over de mogelijkheden bij derden. Het spreekt voor zich dat wij zorgdragen voor het transport naar de opslag, tevens daarna weer naar de nieuwe bestemming.

Opleverklaar maken

Uw oude woning moet vaak weer oplever klaar gemaakt worden. Dit is het geval bij huurwoningen maar ook wanneer u de woning wilt verkopen. Afhankelijk van de eisen die de verhuurder stelt, of u als verkoper, zal de woning worden aangepakt. Dit kan variëren van het leegruimen, ontdoen van obstakels, lampen, boorgaten, gordijnen, etc. het schoonmaken, tot aan het opknappen van de woning. Vaak moet ook de vloerafwerking worden verwijderd en de ondergrond worden geëgaliseerd . Wij spreken graag een vaste all-in prijs met u af om uw woning opleverklaar te maken.

Woonklaar maken

Wanneer u een nieuwe woning betrekt moet er in de meeste gevallen wel wat opgeknapt worden om het naar uw wens te maken. Wij kunnen uw woning behangen, sausen, schilderen, van vloerafwerking voorzien en kleine verbouwingen uitvoeren. Door ons deze werkzaamheden te laten uitvoeren, in combinatie met onze overige diensten, hoeft u zelf niet tussen diverse partijen te coördineren. Wij zorgen voor een strakke planning en een feilloze uitvoering natuurlijk!

Vloer- en raam stoffering

Voor uw vloerbedekking, laminaatvloer, vinylvloer, gordijnen, zonweringen, vitrages etc. werkt Mutatiezaken.nl samen met een vaste partner. Zij hebben de expertise en een showroom vol mogelijkheden, en voorzien u graag van advies op maat. Ook zijn zij zeer ervaren in de nieuwste domotica toepassingen om het woongenot zo groot mogelijk te maken. Wij zorgen voor afstemming in de uitvoering.

Montagewerkzaamheden

Ook voor kleinere klussen in huis en tuin kunt u bij ons terecht. Gedurende de verhuizing kunnen wij uw schilderijen, klokken, lampen, etc. weer voor u ophangen en aansluiten, evenals uw apparatuur en witgoed. Maar ook voor het maken van schappen, het in elkaar zetten van meubilair en linnenkasten, of het plaatsen van een douchewand. Ook kunnen wij voor u hulpbeugels voor toilet of douche leveren en monteren.

Administratie

Om de dienstverlening compleet te maken kunnen wij u tevens administratieve handelingen uit handen nemen. Denk hierbij aan verhuisberichten opzeggen/aanvragen, nutsaansluitingen of data aansluitingen opzeggen of wijzigen, abonnementen etc.  Ook kunt u bij ons terecht voor het vastleggen van afspraken in geval van overlijden.

_DSC7971

 

Bel ons!

Mutatiezaken.nl
Heemskerckstraat 25
6828 ZC Arnhem

Mutatiezaken.nl
Kamphuizerweg 3
6905 BN  ZEVENAAR

 

Telefoon: 0623518699
E-mail: info@mutatiezaken.nl